Skupina Nova nabízí přes červené tlačítko HbbTV i sportovní obsah, přenosy závodů NASCAR

8. červenec 2022

Mediální skupina Nova využívá červené tlačítko HbbTV také jako vhodnou platformu pro nabídku sportovních přenosů. V jejím hybridním menu se před několika dny objevila kategorie EURO TRUCK & NASCAR. Záznamy přenosů jsou k dispozici ve vysokém rozlišení 720p, doplněné jsou pak reklamou.

„Milovníkům motorsportu nově přinášíme FIA European Truck Racing Championship a NASCAR Whelen Euro Series. Sledujte živě jednotlivé závody, které v TV neuvidíte,“ láká v čerstvě přidané kategorii mediální skupina Nova. HbbTV menu se tak opět ukazuje jako vhodná platforma pro nabídku obsahu, který se nedostane na televizní obrazovku. K dispozici jsou následně i záznamy, aktuálně od 11. června do 3. července.

Skupina Nova je v posledních měsících na platformě HbbTV velmi aktivní. Významným posílením této technologie bylo na podzim loňského roku přidání dlaždice s přístupem do placeného portálu Voyo.cz. Ten Nova propaguje i ve speciálním reklamním formátu přes celou obrazovku, který funguje na modelu odpočítávání, aktuálně s novou denní reality show „Praha – den & noc“. V HbbTV menu je k dispozici v rozlišení 720p také stanice Nova Lady.

autor: lukpo
Spustit audio

Související